Ασφάλεια - ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΝΑ - Συνθετικά Κουφώματα, Κουφώματα Αλουμινίου, Αντικατάσταση Κουφωμάτων & Σιδηροκατασκευές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική - ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΝΑ - Συνθετικά Κουφώματα, Κουφώματα Αλουμινίου, Αντικατάσταση Κουφωμάτων & Σιδηροκατασκευές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΝΑ - Συνθετικά Κουφώματα, Κουφώματα Αλουμινίου, Αντικατάσταση Κουφωμάτων & Σιδηροκατασκευές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική http://gavanas.gr Sun, 18 Nov 2018 20:52:14 +0200 Joomla! - Open Source Content Management el-gr Γκαραζόπορτες http://gavanas.gr/προϊοντα/ασφαλεια/γκαραζοπορτεσ http://gavanas.gr/προϊοντα/ασφαλεια/γκαραζοπορτεσ Γκαραζόπορτες

Η επιλογή μιας γκαραζόπορτας η ενός ρολού ασφαλείας είναι μια σημαντική απόφαση, καθώς πρόκειται για ακόμη ένα σημείο του χώρου μας που πρέπει να είναι χρηστικό και ασφαλές.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι γκαραζόπορτας όπως: μονοκόμματη (συνήθως σε τυποποιημένες διαστάσεις), πολυσπαστη οροφής και ρολό.

Όλοι οι τύποι μπορούν να λειτουργήσουν με  χειροκίνητο η αυτόματο μηχανισμό κίνησης καθώς και με τηλεχειρισμο, εξασφαλιζοντας ελεγχόμενο ανοιγμα, ανετη προσβαση, θερμοηχομονωση και απόλυτη ασφάλεια.

Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας προγαλβανισμενο χάλυβα ή αλουμίνιο, έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε από μια γκάμα προφίλ διαφόρους τύπου σχεδίων όπως διατρητα, με τζαμακια, με μόνωση και βιομηχανικού τύπου.

Τέλος μπορούμε να επιλέξουμε τον χρωματισμό που θέλουμε προσδίδοντας έτσι μια άψογη αισθητική στον χώρο μας.

]]>
asimak@softweb.gr (asimak) Ασφάλεια Wed, 06 Jun 2012 11:54:29 +0300
Πτυσσόμενα Κάγκελα http://gavanas.gr/προϊοντα/ασφαλεια/πτυσσομενα-καγκελα http://gavanas.gr/προϊοντα/ασφαλεια/πτυσσομενα-καγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι μια κατασκευή που προορίζεται συνήθως για μπαλκονόπορτες και παράθυρα για να προστατεύει ένα χώρο από παραβίαση.

Η διάφορα με τις κοινές σιδεριές είναι ότι τα κάγκελα είναι πτυσσόμενα και ανοιγόμενα έτσι δεν περιορίζουν την ορατότητα μας  και την εύκολη πρόσβαση στον χώρο μας όταν είναι στην ανοιχτή  τους θέση.

Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα ,εχουν αντικλεπτική κλειδαρια, προσαρμοζονται σε καθε διάσταση και έχουμε την δυνατότητα επιλογής διαφόρων χρωμάτων

]]>
asimak@softweb.gr (asimak) Ασφάλεια Wed, 06 Jun 2012 11:53:46 +0300
Θωρακισμένες Πόρτες http://gavanas.gr/προϊοντα/ασφαλεια/θωρακισμενεσ-πορτεσ http://gavanas.gr/προϊοντα/ασφαλεια/θωρακισμενεσ-πορτεσ Θωρακισμένες Πόρτες

Οι θωρακισμένες πόρτες έχουν  προορισμό την αντίστασή τους στην προσπάθεια κάθε επίδοξου διαρρήκτη.
Αυτό τις καθιστά αναγκαίες για την προστασία του χώρου μας, την ασφάλεια μας, χωρίς να υπονομεύουν την αισθητική.

Τεχνικά χαρακτηριστικά : η θωρακισμένη πόρτα αποτελείται από ένα φύλλο χαλύβδινης γαλβάνιζε λαμαρίνας και τρεις κάθετες εσωτερικές νευρώσεις που ενώνονται και δημιουργούν μια αδιαπέραστη επιφάνεια.

Το κάσωμα αποτελείται από δυο χαλύβδινες λαμαρίνες ηλεκτροστατικά βαμμένες για να αντέχει σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.

Υπάρχουν δυο ατσάλινοι μεντεσέδες με πύρους που στηρίζονται πάνω σε ειδικό ρουλεμάν με ειδικές βίδες οι οποίες ρυθμίζονται για τελεία λειτουργία της πόρτας.

Στο κάτω μέρος υπάρχει ανεμοφράκτης που προσαρμόζεται και κλείνει το διάκενο μεταξύ πόρτας και πατώματος εμποδίζοντας έτσι την είσοδο σκόνης και αέρα.

Για το μικρό άνοιγμα της πόρτας υπάρχει ένας μηχανισμός που επιτρέπει το άνοιγμα της μέχρι δέκα εκατοστά όποιος ενεργοποιείται από μέσα με ειδικό συρτή.

Υπάρχουν τρεις τύποι κλειδαριών:
1)μονή κλειδαριά με κλειδί χρηματοκιβωτίου,
2)μονή κλειδαριά με μικρό κλειδί,
3)διπλή κλειδαριά με μικρό κλειδί και κλειδί χρηματοκιβωτίου.

Υπάρχουν δυο μοντέλα :
1)με 13 πύρους ασφαλείας, 8 σταθερούς και 5 κινητούς,
2)με 15 πύρους ασφαλείας, 10 κινητούς και 5 σταθερούς

Μπορούμε να επιλέξουμε τέλος από: μοντέρνα σχέδια, παντογραφικά, χειροποίητα και επενδύσεις αλουμινίου σε χρώματα της αρέσκειας μας.

]]>
asimak@softweb.gr (asimak) Ασφάλεια Wed, 06 Jun 2012 11:52:51 +0300